Fentartható sütésért

2023.10.27. 10:48

Nyolc helyszínen vehetünk át használtsütőolaj-gyűjtő edényt, mutatjuk hol szerezhetsz be egyet otthonra

A szombati nap folyamán városszerte átveheti a lakosság a családi házakban használható, 3 literes gyűjtőedényeket. A szombati napon nyolc helyszínen is lesz osztás, a személyiigazolványt és a lakcímkártyát kell felmutatni, az edények ingyenesek.

Sonline.hu

Fotó: Lang Róbert

Az átvételkor minden kaposvári kap egy olyan begyűjtési naptárt, amelyben fel van tüntetve, hogy a lakhelyén az adott hónapban melyik napon viszik el a használt sütőolajat! Az első begyűjtés december első felében lesz, ezt követően pedig havonta mennek majd házhoz a használt sütőolajért!

Az edényeket 2023.10.28-án 9 és 14 óra között az alábbi helyszíneken lehet átvenni!

  • Kapos Holding székház (Cseri út 16.)
  • Toponári Művelődési Ház (Mikes Kelemen utca 45.)
  • Kaposfüredi Művelődési Ház (Kaposfüredi út 172.)
  • Tüskevári Közösségi Ház (Hajnóczy József utca 15.)
  • Kisfaludy Utcai Tagiskola (Kisfaludy utca 26/A.)
  • Szigetvár utcai idősek klubja (Szigetvári utca 5-7.)
  • Kaposszentjakabi Művelődési Ház (Pécsi utca 126.)
  • Kapos Holding Zrt. ügyfélszolgálata (Áchim András utca 2.)

A fenti időpontokat követően az edények a Kapos Holding Zrt. ügyfélszolgálatán vehetők át, nyitvatartási időben! Hétfőtől péntekig 8-14 óráig, kivétel csütörtökön, amikor 8-20 óráig várják az ügyfeleket!

Szita Károly polgármester Áder János korábbi köztársasági elnök, valamint Világi Oszkár, a MOL-csoport vezérigazgató-helyettese társaságában jelentette be, hogy megkezdődik a használtsütőolaj-gyűjtés Kaposváron, méghozzá az országban elsőként! Az önkormányzat ezzel fontos lépést tesz a még zöldebb, még tisztább és még inkább fenntartható Kaposvár felé. A program kapcsán Áder János úgy fogalmazott: Kaposvár ismét élen jár és példát mutat a többi településnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában