Támogató szeretet

2023.10.24. 17:30

Somogyban is ajándékokat gyűjtenek a bohócdoktorok

Koszorus Rita

Idén télen is csodát igyekeznek tenni a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktorai, s ehhez várják mindenki segítségét. A karácsonyi ünnepek idején 5 ezer nélkülöző, betegségből lábadozó kisgyermekhez juttatnak játékokat, amelyhez a jólelkű lakosság segítségét várják. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben arra kérik a lakosságot, hogy felesleges, de még jó állapotú játékokat, írószereket, plüssöket adományozzanak a rászoruló kisbetegeknek.

 A felajánlásokat ingyenesen a FoxPost automatáin keresztül juttathatjuk el a bohócdoktorokhoz. Októberben az ország bármely pontján feladhatjuk ilyen módon az elajándékozni kívánt ceruzát, filctollat, tolltartót, festéket, gyurmát, de szívesen fogadnak mesekönyveket, gyerekregényt, vagy hangszert, netán kártyát, társasjátékot. 
A Mátrix Közhasznú Alapítvány arra felhívta a figyelmet, hogy egy ember így több alkalommal is segíthet. Az adományozóknak feladás előtt érdemes összekészíteni a felajánlásokat egy-egy cipősdobozba, iskolatáskába vagy zsákba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában