Ünnep

2023.11.26. 11:29

A szociális ágazat dolgozóit köszöntötték Nagyatádon

A Rinyamenti Kistérségben dolgozó szociális munkában résztvevőket és nyugdíjasokat köszöntötték Nagyatádon.

Györke József

Majdnem kicsinek bizonyult a Kulturális Központ aulája, olyan sokan eljöttek a közös ünneplésre – mondta Ivókné Pintér Melinda a szociális központ igazgatónője. Köszöntőjében kiemelte, hogy büszke a munkatársaira, akik szeretettel, csendben és alázattal végzik a dolgukat. Munka közben nincs idejük a családjukkal törődni, hisz a rájuk bízott gyermekek és idősek lekötik idejük nagy részét. Ők azok is, akik segítenek a bajban. A kistérség tizennyolc településén tíz szociális és gyerek intézményben százhúsz fővel végzik a rájuk bízott feladatokat. Megköszönte munkatársai példamutató munkavégzését.

Ormai István polgármester köszönetet mondott az ágazatban dolgozók áldozatos, hozzáértő és eredményes munkájáért, amit legkisebbek és az idős, rászorulók életének jobbá tételéért végeznek. Továbbra is számíthatnak a gondozók és a gondozottak az önkormányzatokra és a polgármesterekre. Ők valamennyien bíznak az itt megjelentekben és kitartó munkájukban. Úgy érzi, a rendszer, mint szolgáltató, megfelelő munkát végez.

A köszöntők elhangzását követően egy verset hallgathattak meg, majd gyönyörködtek a Győrffy Anita vezette zumbások bemutatójában. Sok tapsot kaptak a somogyszobi „KÖZ-ÉRT” énekesei is vidám dalaikért. A finom vacsorát követően jött a tánc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában