Fotók

2023.12.19. 17:13

Cipősdobozba csomagolt szeretetet vittek a somogyi gyerekeknek

A somogyi kormányhivatal több mint 360 gyermekhez juttatta el ajándékcsomagjait.

Harsányi Miklós

Fotó: TIBOR KOVACS

Kedden a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ tanulói örültek a meglepetésnek: Kovács Kornélia, a Kaposvári Járási Hivatal vezetője névre szólóan adta át a gyerekeknek az ajándékokat, akik műsorral és rajzzal kedveskedtek az ünnepségen.

A karácsony előtti időszakban a munkatársak lelkesen töltötték meg és csomagolták be szépen az ajándékba szánt holmikat, amit a hivatal megyeszerte eljuttatott a nehéz helyzetben élő gyerekekhez. Az első csomagokat a kaposvári Duráczky József óvoda, általános iskola, egységes gyógypedagógiai módszertani intézmény ovisai és diákjai vették át. Tóth Sándor György, a Tabi Járási Hivatal vezetője is ellátogatott a helyi családok átmeneti otthonába, ahol a cipősdobozok gazdára találtak és jutott a 48 ajándékból a családoknál élő, védelembe vett kicsiknek is.

A járási hivatal Barcson a családsegítő központ közbenjárásával szervezett ünnepséget, ahol Tanincsné Laklia Cecília hivatalvezető 33 kisgyermeknek adta át a kormánytisztviselők ajándékait, derült ki a hivatal tájékoztatójából. Csurgón Maronics Gábor hivatalvezető juttatta el a 20 csomagot a család- és gyermekjóléti központhoz. Nagy Szabina, a fonyódi hivatalból látogat el a karádi óvodába, ahol az ovisok 52 csomagot kapnak, Siófokon Gyulai László hivatalvezető 50 doboznak talál gazdát a családsegítő központ valamint a kórház segítségével. S a kastélyosdombói gyerekek is átvehetik az őket megillető, meglepetésekkel teli karácsonyi ajándékokat még az ünnep előtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában