Dísz

2023.12.19. 09:47

Pasztellbe öltöztették a faluházát

Marosi Gábor

Szabó-Palócz Lívia Adrienn festményeiből nyílt tárlat a várdai önkormányzat kiállítótermében. A vásárosnaményi születésű alkotó 2004 óta él Kaposváron és rendőr férje révén ismerkedett meg Várdával. 2015-ben kezdett el foglalkozni képzőművészettel, nagy hatással voltak rá Máté Sándor festményei és Jámbor Ivett ceruzarajzai. A magát pasztellistának valló alkotó első kiállítása 2019-ben volt szülővárosában. 
A várdai „Pasztell lélek ragyogás” című kiállításán harminc képét mutatja be a közönségnek. Az alkotások között tájak, virágok és portrék is láthatók, utóbbiak közül nem hiányozhat a nagy kedvence, Sissi sem. Kurucz Gábor, Várda polgármestere lapunknak elmondta, nagy öröm számukra, hogy újabb alkotóval nőtt a településen kiállítók listája. Szabó-Palócz Lívia Adrienn képeit hétköznapokon nyitvatartási időben, hétvégén előzetes egyeztetés után lehet megnézni. A képek január végéig díszítik a kiállítóterem falait.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában