Mikulás

2023.12.07. 07:00

Traktorral érkezett a Mikulás Ordacsehibe

Harsányi Miklós

A Mikulás és az ajándékosztásban segítő két manó szerdán traktorral gördült végig a községben. Negyedszer szervezték meg a látványosságban bővelkedő ünnepséget és összesen 96 gyermeknek szereztek felejthetetlen élményt.

– Mikuláskor évek óta meglepetéssel készülünk – mondta Horváth Gyula polgármester. – Egy traktorral húztuk a karácsonyi égőkkel szépen feldíszített utánfutót és minden gyermeket megajándékoztunk.

 

Órákig tartott a rendezvény és a szervezők arra is ügyeltek, hogy nem csak a helyi, hanem a településhez kötődő gyermekeknek is adnak édességet. Így például azok a lányok és fiúk is kaptak ajándékcsomagot, akiknek a nagyszülei vagy épp unokatestvérük él Ordacsehiben, a szerdai rendezvényen szőlősgyöröki és balatonboglári gyerekek is részt vettek. Horváth Gyula hangsúlyozta: a traktoros felvonulást negyedik éve tartják meg és mindenhol nagyon kedvesen látták vendégül a csapatot. 

– A felnőttek is úgy örültek, mint  a gyermekek, s jövőre is megtartjuk a traktoros felvonulást – mondta. 

 

Összetartó erő 


 

Pogácsával és süteménnyel is várták a Mikulás csapat tagjait, s a készülődés, a vidám hangulat megerősítette, hogy az ordacsehi családok szívükbe zárták a rendezvényt. A polgármester szerint fontos minden közösségépítő összejövetel, egy-egy rendezvénynek nagy az összetartó ereje. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában