Program

2024.01.08. 11:01

Meglátogatják egymást a gyülekezetek az Aliansz Imahéten

Elkezdődött az Aliansz Imahét Kaposváron.

Marosi Gábor

 Az első alkalom vasárnap este volt a Békevár Baptista Gyülekezet templomában, ahol Kolesnikov György a kaposvári Golgota gyülekezet lelkipásztora hirdette az igét, valamint Ignácz Henrietta a metodista közösség egyik tagja gyakorlati példán keresztül beszélt az evangéliumról.

Gyurkó Donát Sámuel kaposvári metodista lelkész, aki összeállította az imahét programját érdeklődésünkre elmondta, évek óta ők szervezik meg az alkalmakat, idén pedig néhány újítással készültek. A hívek nemcsak a lelkészek és papok prédikációit hallhatják, hanem olyan laikus igehirdetők is felszólalnak, akik a saját gyülekezetükben ifjúsági vezetők, csoportvezetők, vagy aktív tagjai a közösségi életnek.

Az Aliansz Imahét programsorozat január 14-ig tart és minden este 18 órakor más-más gyülekezetekben gyűlnek össze a hívek. A záróalkalom vasárnap a református gyülekezeti házban lesz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában