Összefogás

2024.01.01. 15:13

Új útvonallal várja az érdeklődőket a hétvégén a Háromkirályok túra

A 2024. évi Háromkirályok túra résztvevúői egészséges évkezdés jegyében 15. alkalommal járhatják be a kaposfüredi szőlőhegyet, s juthatnak el a télen is gyönyörű Desedához január 6-án.

A 2024. évi Háromkirályok túra résztvevői egészséges évkezdés jegyében 15. alkalommal járhatják be a kaposfüredi szőlőhegyet, s juthatnak el a télen is gyönyörű Desedához.

A bölcsek ajándékot vittek Betlehembe a kis Jézusnak. A túrázók vándorlása jelképezi az általuk megtett utat, s a nevezési díjként hozott csokoládé az együttérzés és a szeretet ajándéka a hajléktalanoknak, a Borostyánvirág Anyaotthonban és Napsugár Lakóotthonban élők számára.

Sok füredi szőlősgazda ebben az évben is kinyitja présháza ajtaját, hogy meleg itallal és finom kenyérrel kínálja meg a fáradt vándorokat.

2024-ben a program csatlakozik az Egészséges Kaposvár 2030 programhoz, ezért a nevezőknek lehetőségük lesz egy hosszabb, a Deseda partját érintő túraútvonalat is választani.

A túra 2024. január 6-án lesz. A hosszabb távra nevezők 9:30-kor, a rövidebb távra nevezők 10 órakor indulnak a kaposfüredi Benedek Elek Tagiskolából. Nevezni 8:30-tól lehet.

A nevezési díj egy tábla csokoládé.  A résztvevők egy olyan bögre megvásárlásával is támogathatják a rendezvény jótékony célját, amely kimondottan a Háromkirályok túrára készült. Erre 2024-ben nyílik először lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában