Itt a farsang, áll a bál!

2024.02.01. 17:30

Együtt bulizott Fonyódon Hófehérke a Korda házaspárral

A Korda házaspár, ördögűző, keresztanyu és Hófehérke és a hét törpe is megjelent csütörtök délután a Siófoki Szakképzési Centrum Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola aulájában.

Góz Lilla

Fotó: Németh Levente

Az oktatási intézményben újraélesztették a farsangi mulatságot és több, mint tucatnyi diák, tanár bújt maskarába. A jelmezeket a technikai és gazdasági dolgozókból álló hét tagú zsűri díjazta. A legötletesebbnek ítélt maskarákért fánk és pénzjutalom volt a diákok ajándéka.

Fotó: Németh Levente


Szalai Tünde, a Bacsák szakképző iskola oktatója elmondta: szerették volna, hogy a tanulóik népszokásokban gazdag farsangi mulatságban vehessenek részt. A jelmezversenyt követően közösen táncoltak őrkői táncokat, majd karaokee bulival zárták a a délutánt.
– A legfontosabb az volt, hogy közösen egy kellemes hangulatú délutánt töltsünk el és mindemellett diákok és tanárok egyaránt megmutathatták kreatívitásukat a jelmezkészítés területén – emelte ki Szalai Tünde. Bízik benne, hogy jövőre is kedvet kapnak egy farsangi mulatsághoz a diákok. 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában