Eböröm

2024.02.16. 16:03

Elkezdődött a Béke utcai új kutyafuttató építése

Elkezdődött az új kutyafuttató építése a Béke utcában: lakossági kérésre indult a munka, egy kisebb domb, alagút, ivókút, több pad és sétány is helyet kap a területen.

Harsányi Miklós

Szita Károly, Kaposvár polgármestere pénteki sajtótájékoztatóján közölte: a beruházás tízmillió forintba kerül.

– Tavaly júliusban kaptam egy levelet Németh Istvánnétól és kérte, próbáljuk megteremteni annak a lehetőségét, hogy a lakótelepi környezetben a kutyások kutyafuttatóval rendelkezhessenek – hangsúlyozta Szita Károly. – Olyan helyet kellett találni, ami jó a kutyatartóknak és a kutyával nem rendelkező lakóknak és családoknak is. 

A Béke utcai építkezés tízmillió forintba kerül. Több kutyatartó is részt vett a pénteki programon, egyikük, Filó Lajosné azt mondta: nagy segítség,  hogy hamarosan elkészül az új kutyafuttató. A lakótelepen sok idős ember él, akik nagyon szeretik a házi kedvencüket és az új hely kellemes környezetet teremt mindenki számára. A tájékoztatón az is elhangzott: ez már negyedik ilyen létesítmény a városban, a Cseri parkban, a Sávház közelében és a Búzavirág utcában is épült kutyafuttató. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában