Házasság hete

2024.02.13. 08:34

Ez a hét csak arról szól, miért jó házasságban élni

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a somogyi vármegyeszékhelyen.

Kovács Gábor László

Fotó: Lang Róbert

 A rendezvénysorozat felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire, valamint segítséget nyújt a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal küzdőknek. 

házasság hete, Pál Feri
Pál Feri atya
Fotó: Lang Róbert


A hétfőn elkezdődött programsorozat párkapcsolati tréningeket, rendhagyó randevúkat, gondolatébresztő előadásokat, gyertyafényes vacsorákat tartalmaz. A hét célja kettős, egyrészt alkalmat akarnak adni a pároknak, hogy közös programokon minél több időt töltsenek együtt, ezzel erősítve a köteléküket, másrészt minél több emberhez igyekeznek eljuttatni az üzenetüket, hogy házasságban élni lehet jó, és egy párkapcsolatba megéri időt és energiát fektetni. A hétfői nyitóelőadást Pál Feri atya tartotta a katolikus gimnázium tornatermében. A szervezők nevében Ház Gergely, a Csakazértis a Családokért Egyesület elnöke elmondta, hogy a programok között található a zenei-művészeti élményt nyújtó Weöres-szimfóniák című est, az előadáson a költő megzenésített verseit adja elő négy vígszínházas fiatal előadóművész kedden a püspökség nagytermében.

Párkapcsolatot mélyítenek

Szombaton az Irgalmasság házában rendhagyó, párkapcsolatot mélyítő táncórát tartanak, mely képes még inkább összefűzni, összekapcsolni egymással a párok tagjait. A szervezők régi vágya volt egy kapcsolatépítő táncos rendezvényt létrehívni, ami nem egyszerű táncos mulatság, hanem erősíti az intimitást. Ezt a programot rendszeressé tennék, hogy hosszú távon működjön.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában