Egészségügy

2024.02.22. 08:09

Szavazzon a kedvenc somogyi orvosára!

Elkezdődött a szavazási időszak a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány által létrehozott Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra.

Góz Lilla

Fotóillusztráció

Fotó: Lang Róbert

A Délnyugat-Magyarország régióban több somogyi orvosra is leadhatjuk voksunkat. A jelöltek között van Tóth Ákos siófoki fül-orr-gégész, főorvos, Szabó László Pál tabi háziorvos, Kőszegi Marietta fonyódi fogorvos, Varga Erika, a siófoki belgyógyász, gasztroenterológus, főorvos, Müller Balázs kaposvári háziorvos, Hódi István Zoltán balatonszárszói háziorvos, Gyánó Barna Béla kaposvári gyermekorvos, Vajda Zsolt kaposvári radiológus, neuroradiológus, Schmidt Andrea fonyódi háziorvos, Koch Béla balatonszabadi háziorvos, Molnár Zsolt kaposvári kardiológus, Lukács Gábor kaposvári onkológus, Battyáni Zita kaposvári bőrgyógyász, klinikai onkológus, főorvos, Pintér István siófoki diabetológus, nefrológus, egyetemi adjunktus, főigazgató helyettes. Leadhatjuk még szavazatunkat a fonyódi származású Ottóffy Gábor onkológus, hematológus, egyetemi adjunktusra, aki a pécsi gyermekonkológiai centrum vezetője. A szavazás március 19-én zárul, a díjátadó gála április 18-án lesz Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában