Sonline.hu videó

2024.02.12. 10:22

Szépségverseny: élj a lehetőséggel, légy te a következő Tündérszép!

Az idei évben már negyedik alkalommal meghirdetett versenyre megérkeztek az első nevezők is, már az első héten hatalmas érdeklődés övezte felhívásunkat. A múlthéten elindult , így új jelentkezhetsz a Mediaworks Hungary Zrt. népszerű szépségversenyére a Tündérszépekre.

Koszorus Rita

2022-es Tündérszépek szépségverseny döntője.

Fotó: Markovics Gábor

 A Somogy vármegyében élő, vagy itt tanuló hölgyek közül a regionális fordulóból három lány jut be a szépségverseny őszi országos döntőjébe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a fináléba, ahol 22 lány verseng az elsőségért. 

A lányok nem csak azért versenyeznek, hogy ők képviselhessék szűkebb pátriájukat, hanem értékes nyeremények is várnak rájuk az életre szóló élmény mellett. Hiszen amellett, hogy ország-világ előtt megmutathatják szépségüket a lányok, profi fotóssal dolgozhatnak első portfóliójuk elkészítésén és hatalmas lehetőségek nyílhatnak meg előttük. A verseny korábbi győztesei közül többnek egyenes volt az út a média vagy éppen a szépségipar világába; televíziós műsorvezetőként, modellként, vagy szépségversenyek résztvevőiként dolgoznak azóta.

Korábban többször is képviselte a régiót somogyi lány, az országos döntőben 2022-ben Sárai Vanessza siófoki versenyző öregbítette térségünk hírnevét. 2021-ben pedig a kaposvári Bíró Boglárka jutott a döntőbe, aki második helyezést ért el az országos megméretésen. Egy évvel korábban 2020-ban a nagyatádi Szabó Nikit küldtük az országos döntőbe. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában