Húsvéti ünnepek

2024.03.31. 11:25

A gyerekeké és a nyúlé a főszerep a siófoki nyuladalomban

A Húsvéti nyuladalom négy napon át tart, volt, aki szombaton a Lóca Együttes gyermekkoncertjét hallgatta meg, de alkotóműhely és látványtánc produkció is várta az érdeklődőket.

Harsányi Miklós

– Hozd magaddal a gurulós járműved, száguldj és nyerj! – szólt a meghívó a szombat délelőtti Nyúl-derbyre, a városközpontban a gyermekeknek rendeztek játékos versenyt. Volt, aki rollerrel, más kismotorral gördült a rajthoz, a résztvevőket csokitojással jutalmazták a célnál. Sokak érdeklődését kelthette fel a tojásfa díszítés, akárcsak a Lóca Együttes húsvéti gyermekkoncertje. Rácz-Fehér Mónika családjával érkezett a Húsvéti nyuladalomba, négy és fél éves kislánya és 2,5 esztendős kisfia több program közül is választhatott.

 

 – A gyerekek kirakós-, fa és ügyességi játék is kipróbálhattak a játszóházban – mondta az édesanya. – Együtt voltunk, kikapcsolódtunk és ezzel a programmal elkezdődött a tavaszi szezon. Az külön tetszett, hogy mindegyik korosztályra gondoltak és ami egy ilyen programnál döntő, kegyes volt az időjárás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában