Verseny

2024.03.07. 06:14

Két marcali diáklány a legokosabb vásárló

Idén is meghirdette a „Vásárolj okosan!” című projektversenyt a somogyi tehetségsegítő tanács és a kaposvári műszaki technikum.

Góz Lilla

Az idei verseny témája az volt, hogy tudnak-e hatni a kereskedők a vásárlási döntés folyamatára, segítenek-e eljuttatni a fogyasztót a konkrét termék vagy szolgáltatás vásárlásáig. A csapatoknak az elvégzett kutatómunkájuk eredményeit röviden összefoglalva, maximum tíz diából álló prezentáció keretében kellett benyújtaniuk február 15-ig. Huszonkilenc intézmény nevezett a versenyre. A pályaműveket szakmai tanárokból és sikeres pénzügyi szakemberekből álló zsűri bírálta el. A döntőt 2024. március 5-én, kedden rendezték meg Kaposváron. A projektmunkák szóbeli bemutatása után az értékelő bizottság a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola kétfős csapatának ítélte meg az első helyezést. A csapatot a 9. B osztályos Nárai Angéla és Lukács Vivien alkotta, felkészítő tanáruk Tánczos Gabriella 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában