X. BÚI Duatlon Országos Bajnokság - Tudnivalók és részletek a közlekedésről

2024.04.20. 15:50

BÚI Duatlon: Útlezárások és forgalomkorlátozások lesznek Balatonbogláron a verseny hétvégéjén

Ismét a sport szerelmeseinek ad otthont Balatonboglár, ahol a X. BÚI Duatlon Országos Bajnokság és Mix-váltócsapat verseny miatt számos útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani április 27-28. között. Mutatjuk a részleteket!

Hajdú Marianna

dén is megrendezik a BÚI Duatlon Országos Bajnokságot. A verseny ideje alatt Balatonboglár több pontján is útlezárásokkal és forgalomkorlátozásokkal kell számolni

Fotó: NEMETH LEVENTE FOTO

A X. BÚI Duatlon Országos Bajnokság rendezvénye, amelyet 2024. április 27-28-án tartanak Balatonbogláron, idén is számos sportolót és sportrajongót vonz a városba. 

Ez a verseny nem csak az erőnlétet és a kitartást teszi próbára, hanem a városi infrastruktúrát is, hiszen a futó- és kerékpárpályák miatt jelentős útlezárásokra és forgalomkorlátozásokra kell számítani ebben az időszakban.

Április 27., szombat:

A versenynap reggelén, 8:45-től 13:15-ig az 7-es főút egy szakaszát, a Gaál Gaszton – orvosi rendelő – és a Klapka utcai körforgalom közötti részt zárják le. Ezután, 13:15-től 18:30-ig a lezárás a Gaál Gaszton utcától a Jankovich telepig tart. Emellett a Hétház utca és a Templom utca egész nap, 8:45-től 18:30-ig lesz érintett, az Árpád utca és a Kilátó utca pedig szakaszosan lesz zárva.

Április 28., vasárnap:

A vasárnapi versenyek a MIX váltócsapatoké, amelyek a futó- és kerékpárpályát az 7-es főúton helyezik el. Emiatt a Gaál Gaszton utcától a Klapka utcai körforgalomig tartó szakasz 8:30-tól 14:30-ig lesz lezárva, bár maga a körforgalom nyitva marad. 
A versenyközpont mindkét nap a Postával szembeni parkolóban kap helyet, így a Szabadság utca 7-es számú főút és az Erzsébet utca közötti szakasza is le lesz zárva 8:00-tól 19:00-ig.

Fontos információk:

A versenyzők és a nézők kényelmét és biztonságát szem előtt tartva a szervezők minden részletre odafigyeltek. A közlekedőknek érdemes alternatív útvonalakat tervezniük, és türelmükkel támogatniuk a sportesemény zökkenőmentes lebonyolítását. 
Aki további információra vágyik, az a +36 70 674 7447-s telefonszámon vagy a [email protected] email címen tud érdeklődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában