Csapvíz

2024.04.17. 11:18

Csőtörés után sáros víz folyt a csapból a fonyódi utcában

Csőtörés és sáros csapvíz keseríti a fonyódi Wesselényi utcában lakók életét.

Koszorus Rita

A hétfői csőtörést kijavították, de azóta sárgásbarna üledékes víz jön a csapból. – Nagyon rossz állapotúak a csövek az utcánkban – mondta Farkas Gábor, aki ebben az utcában lakik. – Nem merünk csapvizet használni, ásványvízzel mosakodunk. Attól fél sok utcabeli, hogy ez az üledékes víz tönkreteszi a mosó-, mosogatógépet, vagy a kazánt – tette hozzá a fonyódi családapa. – Az utca úgy néz ki, mintha off road lenne. Senki nem tett rendet a csőtörés után.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nél azt a választ kaptuk, hogy meghibásodás következtében jelentős mértékben felázott a terület, ez okozta a saras üledéknek a vízvezeték-hálózatba mosódását. – A hibaelhárítás tegnap este 9 óra előtt befejeződött, ezt követően a kollégák elvégezték az érintett vezetékszakasz mosatását, amit a mai napon megismételnek. A kellemetlenségek miatt az érintett felhasználóktól elnézést kérünk, és köszönjük a türelmüket, közölte a szolgáltató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában