Balaton

2024.04.01. 13:39

Felújítják Fonyód egyik igen forgalmas útját

Olvasónk jelezte, hogy felmarták az aszfaltot Fonyódon a Bartók Béla utcában.

Mócza Dániel

Értesüléseink szerint a közeljövőben új aszfalt réteget kap majd az út, ezzel is felkészülve a könnyebb utazásra a nyári szezonban. A Bartók Béla utcában található történelmi villasoron található épületek többsége már megújult vagy éppen felújítás alatt van. valamint a turisztikailag frekventált magasparti Szaplonczay sétány felújítása is befejeződött 2023-ban, melyek szintén indokolták, hogy egy megújult burkolatú gyűjtőúton közelíthessék meg a helyi lakosok és az idelátogatók.

Tavaly decemberben a városban, néhány utcai vízáteresztőt és víznyelőt takarítottak ki a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. munkatársai. Márciusban a buszpályaudvar területén pedig parkosítás zajlott, ahová több magaságyást helyeztek el növényekkel. Ennek a beruházásnak a keretében, a buszpályaudvar útvonalának burkolata is teljesen megújult.

Fonyód, útfelújítás a Bartók Béla utcában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában