Nagybajom

2024.04.18. 07:10

Három játszótér is épül

Olyan játszóteret építenének Nagybajomban, ahová a szülők, a nagyszülők örömmel viszik majd gyermekiket, unokáikat.

Sonline.hu

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

– Építünk játszóteret Nagybajomban! Nagybajomhoz méltót, olyat, ahová a szülők, nagyszülők örömmel viszik ki gyermekeiket, unokáikat játszani – írta közösségi média oldalán Pirka Mátyás, a város polgármestere.
A városvezető arról is tájékoztatott, hogy nem egy, hanem három játszótérrel bővül majd a település. 
– A második félévben TOP Plusz pályázati támogatásból megkezdjük egy nagy központi városi játszótér építését az Iskola közben. Ugyanebből a támogatásból játszóteret építünk, bővítünk a MIXI parkjában. Egy szociális városrehabilitációs EU-s támogatásból játszóteret létesítünk Kunmajorban a Zrínyi és a Huszár utcák kereszteződésénél a kanyarban. Ezeken kívül megújítjuk a Felszabadulás utcai játszóteret, valamint a halastó játszóterét is – írta Pirka Mátyás, aki így folytatta: a város vezetése egységesen elkötelezett abban, hogy játszótereket létesítsen a településen. Mindannyian szülők vagyunk, kisebb-nagyobb gyermekekkel, vannak, akik unokákkal. Mi magunk is érzékeljük a nyilvános játszóterek hiányát, ezért is döntöttünk arról, hogy ezen az évtizedes hiányosságon változtatunk. Hamarosan beérik a munkánk eredménye.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában