Tündérszépek

2024.04.11. 09:29

Lehetőség és kaland, ami bárkinek elérhető

Koszorus Rita

Mindenki a legszebb arcát mutathatta.

Fotó: Lang Róbert

A kifutók világa, a csillogás, a szép ruhák, a szuper sminkek és frizurák minden nőt megmozgatnak. Sok kislány álmodozik arról, hogy királylány lesz és korona kerül a fejére. A Tündérszépek kiváló alkalom arra, hogy bárki megvalósítsa álmát. 
Az olyan divatikonok, mint Bella Hadid vagy Cindy Crawford sem a legnagyobb kifutókon kezdték, így attól sem kell tartania senkinek, hogy még nincs tapasztalata modellként. Sok olyan jelentkező érkezik hozzánk, aki életében először vesz részt divatfotózáson, de mindenki élményekkel telve, több önbizalommal távozik. A Tündérszépek lehetőség és kaland egyben, ami bárki számára elérhető, mindegy, hogy szőke, barna, fekete, szeplős, vagy kreolbőrű a jelentkező. Így aztán szakértőink azt javasolják, hogy a jelentkezők vegyék fel legszebb mosolyukat és ne várjanak tovább a csodára, hanem ragadják meg az alkalmat. A www.tunderszepek.hu oldalra kattintva néhány perc alatt nevezhetnek a versenyre és elindulhatnak a siker felé vezető úton.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában