Választások

2024.04.07. 11:47

Polgármestert és minden kerületben képviselőket is indítanak

Borondics Barnabás lesz a Mi Hazánk Mozgalom kaposvári polgármesterjelöltje.

Marosi Gábor

Erdélyi Ákos - Mi Hazánk Kaposvári Szervezete, szervezeti elnök, Borondics Barnabás - kaposvári polgármesterjelölt, Szabadi István - Mi Hazánk pártigazgató, országgyűlési képviselő, Jozó Tamás - Mi Hazánk Somogy vármegyei elnök

Erről a párt vezetése számolt be pénteken a Kossuth téren tartott tájékoztatón.  A jelenleg tehergépkocsi-vezetőként dolgozó kétgyermekes, kaposvári polgármesterjelölt az eseményen elmondta, rendet és biztonságot szeretne Kaposváron.
– Vendégmunkások helyet, megbecsülést a magyar dolgozóknak – emelte ki. – Az idegen nagytőke kiszolgálása helyett magyar nemzetgazdaságot. A nemtörődöm képviselők helyett lelkiismeretes lokálpatriótákat a városi közgyűlésbe. Elhanyagolt közterületek helyett, gondozott városképet. Elrettentő büntetést a város közterületét rongálóknak, szemetelőknek – mondta Borondics Barnabás.
A polgármesterjelölt hozzátette, szeretné orvosolni a városban jelenlévő parkolási problémákat, ezért új helyeket alakítanánk ki, valamint a fiatalok számára vonzóbbá szeretnék tenni Kaposvárt. Az eseményen az is elhangzott, mind a 12 választókerületben saját képviselőjelöltet állít a Mi Hazánk Mozgalom. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában