Ingatlan

2024.04.20. 09:35

Stílusos ház keresi új lakóit

Ha Kaposvárott keres házat, és nem vágyik tucat, meg minimál stílusú terekre, akkor ezt az ingatlant mindenképp nézze meg. Itt nem medencét, meg jakuzzit fog találni, hanem a kifinomult ízlés lenyomatát. A ház minden részlete harmonizál egymással, és nem a nagyravágyás és a státuszszimbólumok felvonultatása jellemzi. A béke, és a nyugalom szigete, ami a lakóját arra ösztönzi, inkább befelé forduljon ebben a zajos világban.

Kaposváron a Donner városrész egyik kedvelt, csendes utcájában található, 202 m2 polgári stílusú családi ház, hangulatos terasszal 34 m2-es nyári konyhával és duplagarázzsal együtt eladó. 

 

A lakóház földszintjén 3 szoba, elegánsan tágas előszoba, fürdőszoba-wc, konyha, kamra és lépcsőfeljáró kerültek kialakításra, valamint egy hatalmas (32.6 m2) K-i fekvésű teraszról lehet bejutni a házba. A tetőtérben 4 szoba, közlekedő, wc-kézmosó helyiségek találhatóak. Az épület fűtése gázközponti fűtéssel - Ariston gázkazánnal - valamint a tetőtérben hőtárolós villanykályhával megoldott, a melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. 

 

Az udvarban egy hangulatos nyárikonyha-party helyiség van egy fedett színnel, illetve 2 személyautó részére 44 m2-es garázs is található, valamint 19 m2-es pince is van. Telek: 736 m2 Energetikai besorolás: E (679)

Irányár: 68.900.000.- Ft

 

További jó lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában