Sonline.hu podcast

2024.04.22. 17:21

Újabb bölcsődei csoportok indulnak Kaposváron, elismerték a dolgozókat

A bölcsődei dolgozókat köszöntötték hétfőn a kaposvári Városháza dísztermében. Az eseményen elismerések is átadtak.

Kovács Gábor László

Fotó: TIBOR KOVACS

Hat önkormányzati, három egyházi és két magánbölcsőde működik Kaposváron, majdnem száz százalékos telítettséggel. Az Irányi Dániel utcában egy háromcsoportos új bölcsődét építettek, és a nyáron egy református fenntartású bölcsődét is átadnak majd – hangzott el a bölcsődei dolgozók napján. Csak az önkormányzati intézményekben hetvenen dolgoznak. 

1852 április 22-én nyílt meg az első magyar bölcsőde, és 14 éve ünneplik a bölcsődei dolgozókat ezen a napon. Dér Tamás alpolgármester köszöntőjében elmondta: tavaly 115-tel több gyerek született a városban, és a helyi gazdaság erősödésének köszönhetően biztonságot nyújtanak a fiataloknak, hogy bátran alapítsanak családot. 

Szita Károly polgármester oklevelet adott át a kiváló dolgozóknak. Elismerték Andics Andrea a Százszorszép bölcsőde kisgyermeknevelője, vezető-helyettese, Beck Lászlóné, a Tátika bölcsőde dajkája, Brückner Evelin, a Napraforgó Katolikus Családi Bölcsőde kisgyermeknevelője, Deutsch Andrea, a Tulipános Bölcsőde kisgyermeknevelője, Havrilláné Fisli Tímea, a Tátika Bölcsőde kisgyermeknevelője, Kántor Karina, a Gyöngyvirág bölcsőde kisgyermeknevelője, Kőnigné Beleznai Csilla, a Gyöngyvirág Bölcsőde dajkája, Ludván Andrea, a Mesebárka Evangélikus Családi Bölcsőde vezetője, és Riba-Varga Katalin, a Pipitér bölcsőde kisgyermeknevelője, megbízott vezetője munkáját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában