Év fagylaltja

2024.05.24. 22:09

Bronzérmes marcali sárgabarack

A marcali Mester Étterem és Cukrászda cukrásza, Papp Balázs elhozta a különdíjat és a harmadik helyet is a kecskeméti arany barack fantázianevű fagylaltjával az Év Fagylaltja versenyről.

Góz Lilla

Színes fagylaltkülönlegességek.

A Magyar Cukrász Ipartestület az Év Fagylaltja versenyét Kecskeméten rendezte, ahol a cukrászok a nézők előtt készítették el a munkáikat. Az idei versenyen rekord számú, összesen 90 fagylaltkülönlegesség versengett a díjakért. A hagyományos és mentes versenykategóriák mellett a vendéglátó Kecskemét városának tiszteletére egy új kategóriát is hirdettek: a „Sárgabarack fagylaltét. Ebben a kategóriában cukrászdák, fagylaltozók, illetve alapanyaggyártók, forgalmazók is indulhattak olyan fagylaltokkal, amelyek természetes alap és járulékos anyagokkal, természetes stabilizátorokkal készültek.
A marcali Mester Étterem és Cukrászda képviseletében Papp Balázs ebben a kategóriában szerezte meg a harmadik helyezést a kecskeméti arany barack fantázianevű fagylaltjával. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában