Kaposvár

2024.05.23. 21:29

Dobszólóval indult a Berzsenyi est

Berzsenyi estet rendezett csütörtökön a Berzsenyi Dániel Tagiskola, zsúfolásig megtelt a K-Központ.

Harsányi Miklós

Fotó: Gál Ramóna

 Valamennyi osztály fellépett, csaknem 130 diák csillogtatta meg tehetségét. A rendezvényen Dér Tamás alpolgármester is köszöntötte a résztvevőket.
– A diákok heteken át lelkesen készültek a programra, mely összekovácsolta a diákokat, s úgy állítottuk össze a műsort, hogy az alsósok és a felsősök egyaránt megmutassák, hogy mennyire ügyesek, rátermettek – hangsúlyozta Huszárné Forintos Mónika igazgató.  – Az este kiváló lehetőséget teremt a közösség építésre, s a rendezvénnyel egyúttal köszönetet szeretnénk mondani a fenntartónknak.

Fotó: Gál Ramóna

Nagy érdeklődés övezte a műsort,  nemsokkal kezdés előtt még pótszékeket hoztak a nézőtérre, a szülőkön kívül egykori tanárok is ellátogattak a Berzsenyi estre. Mely a negyedik osztályos Magyar-Csonka Levente dobszólójával kezdődött és néptánc, modern tánc éppúgy szerepelt a programban, mint próza, humoros jelenetek vagy látványos esernyős táncbemutató. 

Fotó: Gál Ramóna

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában