Eredmény

2024.05.26. 15:02

Elhajóztak a hőlégballonosok

Kovács Gábor László

Vasárnap eredményhirdetéssel zárult a 43. Magyar Hőlégballon Nemzeti Bajnokság, amelynek első ízben adott otthont Kaposvár. Átadták a Rippl-Rónai Kupát is a győztesnek, és két különdíjat is kiosztottak. A győri Molnár Péter lett az első, továbbá a verseny első két helyezettje indulhat az idei szegedi világbajnokságon, ahol a kaposvári mezőnyből összesen négyen vesznek majd részt.

 

 Pintér Rómeó alpolgármester a sajtótájékoztatón elmondta, hogy reményeik szerint egy több éves versenysorozat veheti kezdetét Kaposváron, és folyamatosan dolgoznak az együttműködés lehetőségein a hőlégballonosokkal. A mostani esemény egy különleges színfolt volt Kaposvár amúgy is színes és sokrétű programkínálatában. Nagy Péter, a Magyar Ballon Szövetség elnöke lapunknak arról beszélt, hogy az időjárás nem voltak a legideálisabb a számukra a zivatarok miatt, de más körülményekkel elégedettek voltak.     

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában