Összefogás

2024.05.15. 13:10

Lenyírták a füvet a hácsiak

Összefogtak a hácsiak településükért.

Góz Lilla

Csökli Orsolya polgármester a közösségi oldalon számolt be arról, hogy az önkormányzaton mindössze öt közmunkás dolgozik és négyen közülük nő. Ennyien próbálják karbantartani a közterületeket.
– A dolgozók létszáma csökken, de a kaszálnivaló területek száma nem és nagy örömünkre kilenc idősebb és fiatalabb hácsi lakos sietett segítségünkre – mondta el a polgármester. Hozzátette: a férfiak önkéntes munkát vállaltak és segítettek az árokpartokat, közterületeken a füvet lenyírni. Reggel nyolctól délután háromig meg se álltak a fűnyírókkal.  Fizettségük vaddisznó pörkölt lett, amit három helyi készített el nekik. Csökli Orsolya polgármester megjegyezte: már hetek óta tanakodtak, hogyan nyírják le a füvet, brigádot akartak először fogadni, de sok pénzük nem volt rá. – Több telefonhívást kaptam azóta, hogy szeretnének csatlakozni a következő fűnyíráshoz további lakosok, annyira szívmelengető érzés volt ezt tapasztalni – emelte ki a polgármester.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában