Kisbajom

2024.05.24. 16:00

Napelemet is szereltek a művelődési házra

Felújították a művelődési házat, a munkára 59,9 millió forintot fordítottak, a pénteki átadáson részt vett Biró Norbert, a vármegyei közgyűlés elnöke és Szászfalvi László országgyűlési képviselő is.

Harsányi Miklós

Fotó: Biró Norbert

Szelidné Gerencsér Angyalka kisbajomi polgármester kiemelte: az építkezés fontos pillanat a 370 lelkes település életében. Azt mondta: az energetikai-fejlesztés során napelemeket helyeztek el az épületen és a padlásfödém valamint a külső falak szigetelésen kívül az elektromos-hálózatot is felújították a kivitelező cég dolgozói.  A projekt Top plusz forrásból valósult meg, ennek során korszerűsítették a fűtésrendszert valamint akadálymentes mosdót is kialakítottak. 
– Nagyon örülünk, hogy elkészült a felújítás, a művelődési házban előadásokat, összejöveteleket kívánunk majd tartani – hangsúlyozta Szelidné Gerencsér Angyalka polgármester. – Azt szeretnénk, hogy a helyi közösségi élet tovább erősödjön, és az idősebbeknek is külön programot szervezünk majd az épületben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában