válogató

2018.02.09. 17:30

A Dal: újra színpadra lép Dánielfy Gergely

A kaposvári színészhallgató, Dánielfy Gergely elsőként, 45 ponttal jutott tovább A Dal 2018 elődöntőjébe.

Koszorus Rita

Elsőként, 45 ponttal jutott tovább A Dal 2018 elődöntőjébe Dánielfy Gergely, kaposvári színészhallgató. A fiatalember a második válogató után szombaton lép ismét a közmédia showműsorának színpadára. Dánielfy Gergely színészhallgatót telefonon értük utol a fellépés előtt. – Egy napot otthon töltöttem Debrecenben, hogy feltöltődjek – mondta el kérdésünkre az ifjú tehetség. – Ez egy jó kis lélekemelő volt számomra a verseny előtt.

Mivel Dánielfy Gergely elsőéves színészhallgató a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karán, éppen most vannak a félévi vizsgái. – Egész héten Budapesten voltam, mert még vannak vizsgáim – magyarázta a kaposvári egyetemista. – Örülök neki, hogy most van a fellépés is, hiszen pörög velem az élet és nem esek ki a lendületből.

Az Eurovíziós Dalfesztiválon való részvételért küzdő fiatal lapunknak elmondta: nagyon izgul a szombati fellépés miatt. – Várom, hogy újra a zsűri elé állhassak – mondta Dánielfy Gergely. – Már csütörtöktől zajlottak a próbák, hiszen ugyanazt a színvonalat akarom hozni, mint az előző műsorban. Nagyon nehéz megtalálni ezt az embernek magának, de majd a színpadon eldől minden.

A kaposvári színészhallgató saját szerzeményével az Azt mondtad című dallal száll versenybe az eurovíziós részvételért. A mai elődöntőn kívül még jövő héten lépnek fel zenészek A Dalban, s innen nyolcan jutnak tovább a döntőbe. Közülük kerül majd ki az az előadó, aki Magyarországot képviselheti Lisszabonban az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában