Fotókiállítás

2019.02.01. 14:00

Így még nem láttuk a Desedát

Kaposvár Hajnali köd, csónakok, fodrozódó víz – Tájképek és állatfotók mutatják be a Desedát az évszakok tükrében a Desedai Látogatóközpontban látható kiállításon.

Góz Lilla

A látogatóközpont tavaly hirdette meg fotópályázatát, amelynek nyertes fotói láthatók most a falakon. Üst Norbert, kiállítóhely-koordinátor elmondta: szerették volna, ha civil emberek megörökítik azt, ami a számukra legérdekesebb a Deseda és környezetében. Hozzátette: 28 alkotó 49 fotójából nyílt tárlat a látogatóközpontban. A kiállítás március 22-éig látható.

Lanszki Péter: Hajnali köd

A felnőtt kategória első helyezettje Németh Levente, a Somogyi Hírlap fotóriportere lett Mesebeli világ képével. (A fotó fent látható.)

– A fotót drónnal készítettem, pár nappal a nagyon hideg idő után. A fagyos környezet elbűvölt, mintha egy mesébe csöppentem volna – mondta el Németh Levente.

A felnőttek közül a második helynek Morgosné Lukácsy Melinda örülhetett, a harmadik pedig Lanszki Péter lett Hajnali köd fotójával.

Morgosné Lukácsy Melinda: Őszi séta

A gyermek kategória befutója és harmadik helyezettje Volner Petronella lett Csónak és Tükröződés képével. A második helyezést Czellár András: A stég című alkotása érdemelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában