Videó

2019.03.24. 12:18

Fergeteges hangulat a Retro Fesztiválon Kaposváron

Örülhettek a kilencvenes évek zenéinek kedvelői, a kaposvári Retro Fesztiválon ugyanis ennek az időszaknak alegnépszerűbb magyar előadói álltak színpadra szombaton.

Fenyő Zsuzsa

ptroz

– Hajrá Kaposvár, kezeket a magasba! – kiabálta a mikrofonba Kozsó, aki az Ámokfutók nevű formációval szórakoztatta a retro zene szerelmeseit a kaposvári sportcsarnokban. A reakcióra nem kellett sokat várni, hiszen az összegyűlt tömeg egy emberként lendítette magasba a karját. A küzdőtéren egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, a legkülönbözőbb korú emberek gyűltek össze, hogy bulizzanak kedvenc zenéikre.

Kozsó mellett, a V-Tech, Betty Love, a Fiestából Csordás Tibi, a Groovehouse, Mr Rick és a kaposvári Auguszt Bárió szórakoztatta az egybegyűlteket. Betty Love-on úgy tűnt nem fog az idő, hiszen 43 éves énekesnő húszéveseket megszégyenítő energiával táncolt a színpadon. Kozsó a közönség közé is bemerészkedett, az emberek közt sétálva énekeltette meg a vállalkozó kedvűeket, a V-Tech pedig a nézők soraiból invitált fel egy hölgyet a színpadra, hogy elénekelje az Éjfél után című megasláger női szólamát.

Bár az előadott slágerek már több évtizedesek, de nem kopott a fényük, hiszen a bulizók kívülről fújták a szöveget. Az emelkedett hangulatnak viszont árnyoldala is volt, ugyanis a táncolók úgy hajigálták szét a műanyag palackokat és poharakat, hogy végül már teljesen beborította a területet a hulladék, arról nem is beszélve, hogy éjfél felé már mindenhol ragadt a padló a kiömlött italok miatt.

Az viszont bebizonyosodott, hogy a retro zene még mindig népszerű, hiszen a sportcsarnok megtelt, és láthatóan mindenki remekül érezte magát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában