Fotópályázat

2023.02.28. 10:56

Somogyi értékek az objektív előtt

MW

Célegyenesbe fordult a Somogy Vármegyei Önkormányzat „Értékeink Somogyországban” című fotópályázata. Az érdeklődők nevezési díj nélkül, de regisztrációhoz kötötten küldhetik be képeiket legkésőbb március 31-én 16 óráig a [email protected] e-mail-címre. 
A fotópályázaton Somogyban élő vagy itt született fotósok műveit várják. Az első nevezések már megérkeztek, a regisztráció viszont folyamatos és márciusban akár a képekkel együtt is beküldhető a www.som-onkorm.hu oldal Pályázataink, felhívások menüpontból letöltött, és kitöltött fotópályázati regisztrációs lap. A szervezők kizárólag digitális formában várják az alkotásokat, szerzőnként maximum öt fotót. A záró időpont után érkező alkotások a pályázatban nem vehetnek részt. 
A szakmai zsűri április 30-ig választja ki a nyertes alkotásokat. Érdemes nevezni az értékes díjakért, hiszen az első helyezett 150 ezer, a második 100 ezer, míg a harmadik 50 ezer forint értékű fotóutalványt nyer. A legjobb fotókat a Vármegyeházán kiállítják. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában