Helyi kultúra

2023.08.01. 09:52

Tizenöt éve fontos somogyszobiaknak barátsága

A somogyi település 2008 óta ápol jó kapcsolatot a Pest vármegyei Szobbal, a város delegációja ez évben is ellátogatott Somogyszobra egy közös ünneplésre Ferencz Gyöngyi polgármester vezetésével.

Györke József

Sikert aratott a Kéknefelejts Néptánccsoport műsora.

– Igyekeztünk olyan programot összeállítani, melyben idős és fiatal is jól érzi magát – mondta Hodorics Katalin somogyszobi polgármester. – Kellenek olyan fordulópontok, amikor megállunk egy kicsit és szakítunk időt arra, hogy együtt szórakozzunk. Külön öröm, hogy a település civil szervezetei is segítik a munkát, s viszik a település jó hírét. 
Biró Norbert, a vármegyei közgyűlés elnöke elmondta, ritka az olyan település, ahol a volt polgármester és a korábbi testület is megjelenik a közös ünneplésen és segítik az új vezetés munkáját. 
A főzőversenyen tizenöt csapat vett részt, többségük csülkös ételt készített más-más variációkban. Első helyezést ért el Káldi Attila csapata. A délelőtti, öt csapat részvételével lezajlott focivillámtornát a Somogyszobi VSE nyerte. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában