Kiállítás

2023.10.02. 13:06

A platánok is bekerültek Nagy Erika kiállításának anyagába

Nagy Erika képeiből nyílt kiállítás Nagyatádon; ötven – különböző technikával készült – festményben gyönyörködhetett a közönség.

Györke József

Ormai István polgármester ajánlotta a tárlatot a nagyatádiak figyelmébe. Elmondta: nagyon örült, amikor a nagyatádi platánokat is felfedezte a képeken. 
Ivancsics Ilona színművész régi barátságukról és közös somogyi emlékeiről beszélt, majd elmondott egy József Attila-verset. A Máté Attila–Perák Veronika - páros zenéje és éneke is színesítette a megnyitót. 
Az ötven kép között javarészt akvarelleket láthat a közönség, de elhozta grafikáit és olajképeit is az alkotó, aki elmondta: az expresszív, mély mondanivalójú képeket, bibliai ihletésű alkotásokat kedveli, de szívesen mutatja meg ecsetjével a Nagyatád és Barcs környéki tájakat is.  A kiállítás október 15-ig tekinthető meg a Nagyatádi Kulturális Központ nyitvatartási idejében. Györke József 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában