Siker

2023.11.07. 09:48

Kéthelyiek táncos sikere az országos versenyen

Lőrincz Sándor

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Medical Mental Alapítvány a pszichiátriai betegek és fogyatékkal élők tehetségkutató találkozóját, a Pszi Faktort. Sopronban a Liszt Ferenc központban zajló, sokakat megmozgató rendezvényen tizenkét intézmény képviseltette magát huszonöt produkcióval. A mintegy hetven fellépő öt kategóriában – színjátszás, versmondás, vizuális művészet, tánc és ének – bizonyíthatta tehetségét. A kéthelyi Remény Integrált Szociális Intézmény táncos lábú lakói ezúttal is színpadra léptek. A zsűri elismerő szavakkal méltatta és első helyezéssel jutalmazta a kéthelyi fiatalok temperamentumos táncos produkcióját. Az intézmény támogatott lakhatásban élő lakói ismét bebizonyították, hogy a tehetség ugyan univerzális adottság, de rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy éljenek vele – arra törekedve, hogy merjenek a legjobbak lenni. 
A rendezvény fővédnöke Farkas Ciprián, Sopron polgármestere volt, aki köszöntőjében kiemelte: a városvezetés számára öröm, hogy egy ilyen rendezvénynek adhat otthont Sopron, a hűség városa. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában