Kézilabda-NB I.,, férfiak

2017.08.24. 09:07

Csurgói KK: aláírt a rutinos szlovén játékos

Negyvenegyszeres szlovén válogatott játékost igazolt a Csurgói KK NB I-es férfikézilabda-csapata.

Sonline

Forrás: www.cskk.hu

Klemen Cehte 1986-ban született, s a szlovén Krsko csapatában kezdett kézilabdázni – adta hírül a Csurgói KK hivatalos oldala –, majd a Trimo Trebnje és a Gorenje Velenje együtteseiben is megfordult. Utóbbi klub eddigi legnagyobb sikereinek a részese volt, ugyanis többször bajnokságot, kupát és szuperkupát is nyert, valamint – többször – a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt a sárga-fekete gárda színeiben.

Ezután játszott a francia első osztályú AIX csapatában is, most Dubajból – ahol két évet kézilabdázott a főként balátlövő, ám a belső posztok mindegyikén bevethető játékos – tér vissza Európába. A szlovén válogatott színeiben negyvenegy találkozón több mint száz gólt ért el, legutóbbi világversenye a 2015-ös katari világbajnokság volt.

Erdélyi Péter, a Csurgói KK ügyvezető-igazgatója az igazolással kapcsolatosan elmondta: az egyesület az átigazolási időszak folyamán mindenképpen szeretett volna még egy rutinos játékost igazolni, elsősorban belső posztokra, ahol a tavaly a szezon végére sajnos elfogytak.

Fotó: cskk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában