Labdarúgás NB II.

2017.09.10. 20:17

BFC Siófok: egy pont és más semmi...

Nem ez volt a BFC Siófok legjobb bajnokija, de legalább megint pontot szereztek kapott gól nélkül, ami utoljára a nyitó fordulóban fordult elő velük. Több pozitívumot nehéz ezúttal felsorakoztatni...

Keszthelyi Zoltán

Merkantil Bank Liga NBII – 8. forduló

BFC Siófok–Ceglédi VSE 0–0

Siófok, Városi Stadion, 300 néző. Vezette: Gyarmati II. Tibor (Garai Péter, Bornemissza Norbert).

A ceglédiek elleni mérkőzés színvonaláról mindent elmond, hogy a BFC Siófok csapatának nem volt kaput eltaláló kísérlete és bizony a másik oldalon sem volt sokkal jobb a helyzet... A kifejezetten unalmas bajnoki krónikájához tartozik, hogy az első félidőben előbb a balatoniak szereztek egy lesgólt, Kovács beadása után Bévárdi, majd a másik oldalon Szilágyi tette ugyanezt. Igaz, az ezt megelőző Hujber lövésénél nagyot kellett nyújtóznia Balajczának.

A balatoniak korábban ötször kaptak ki egymás után, ám a Csákvár és a Cegléd ellen is sikerült végre pontot szerezni és az utóbbi ellen már gólt sem kaptak, ami utoljára az első fordulóban történt meg velük. Remélhetőleg szép lassan a következő győzelem is megszületik, amire lassan két hónapja várnak a Balaton partján.

BFC Siófok: Balajcza – Szilágyi, Lorentz, Fehér Zs., Hidvégi – Gál M., Lázár Zs. – Kovács D., Szabó B., Bévárdi (Elek B. – 80.p.) – Tóth B. (Farkas N. – 74.p.). Vezetőedző: Disztl László.

Ceglédi VSE: Mursits – Valkovszki, Preklet, Farkas A., Törtei – Peres (Majoros Sz. – 89.p.), G. Bíró – Damásdi, Hujber, Szilágyi P. – Farkas J. (Szabó V. – 67.p.). Vezetőedző: Klausz László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában