Röplabda

2017.11.21. 15:34

Bemutatkozik a Fino Kaposvár a Challenge Kupában

A nemzetközi kupaporondon is bemutatkozik a Fino Kaposvár; szerdán 18.30 órakor a szlovák bajnok VKP Bystrina SPU Nitra lép fel a somogyi megyeszékhelyen a Challenge Kupa második körében, a visszavágót pedig egy hét múlva játsszák majd Nyitrán.

Fenyő Gábor

Újabb nehéz ütközet vár a Fino Kaposvár társulatára, amely szerdán 18.30 órakor a szlovák VKP Bystrina SPU Nitra csapatát fogadja a harmadik számú európai kupasorozat, a Challenge Kupa keretében. A szlovák bajnokcsapat érdekelt a MEVZA Kupában is. Október végén náluk rendezték az egyik kört, s a Vegyész RC Kazincbarcika 3–1-re legyőzte őket. Mindenféleképpen tanulságos meccs volt, amelynek a videófelvételét megkapták a kaposváriak, s ez alapján próbáltak felkészülni a szlovákok elleni csatára.

A vasárnapi kecskeméti vereség aligha tett jót a játékosok lelkének, de nincs idő nyalogatni a sebeket. Itt az újabb feladat, a szlovák bajnok ellen kell helyt állni. Ha a Barcikának összejött – ráadásul idegenben –, akkor miért ne jöhetne össze a szlovákverés Kaposváron is. Igaz, más a MEVZA, és egészen más a Challenge Kupa...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában