Kézilabda NB I., férfiak

2017.11.16. 10:53

Csurgói KK: ötgólos vereség Orosházán

Az Orosházi FKSE-Linamar otthonában kapott ki a Csurgói KK, mely hat ponttal a 10. helyen áll a bajnokságban.

NSO

Orosházi FKSE-Linamar–Csurgói KK 32–27 (17–13)

Orosháza, 350 néző. V: Bócz, Wiedemann.

Orosházi FKSE-Linamar: Szabó L. – Gyene 1 (1), Ferenczi 1, Knezevics 5, Antal 1, Milas 1, Németh L. 3. Csere: Herjeczki (kapus) 1, Srsen, Z. Radojevics 6, Markoszki 5, Németh G. 4, Stranigg 3, Pásztor M. 1. Edző: Buday Dániel.

Csurgói KK: Balogh T. – Vasics 6 (2), Hadziomerovic 1, Mikita 4, Ferreira 6, Vasvári, Gazdag 1. Csere: Bartucz (kapus), Hanusz 5, Tóth A. 3, Radjenovics, Szeitl E. 1, Josic. Edző: Bencze József

Kiállítások: 4, ill. 2 perc.

Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2.

Mestermérleg

Buday Dániel: – Gratulálok a csapatnak! – nyilatkozta a meccs után a hazaiak mestere a Nemzeti Sport Online-nak. – A sérültek visszatértével nőttek a variációs lehetőségeink. Már a Tatabánya ellen is jól játszottunk, érezhető volt, hogy át fog lendülni a csapat. Nagy szívvel játszottunk, ami győzelmet eredményezett.

Bencze József: – Elismerésem az Orosházának, minden csapatrészében jobb volt – mondta a vendégek vezetőedzője az NSO-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában