fotók!

2017.11.06. 19:00

Válogatott sportoló segítette a kaposvári szinkronúszókat

A magyar szinkronúszó válogatott egyik kiválósága, Rényi Luca érkezett Kaposvárra, hogy segítse a Kapos Dynamic SE, országos bajnokságokra készülő versenyzőit.

Kun Zoltán

– Rényi Luca először az 50-es a medence partján nézte meg többször a juniorok, a gyermek és az utánpótlás csapat kűrjeit, illetve a kötelező gyakorlatok bemutatását – számolt be a látogatás programjáról lapunknak Csorba András, a Kapos Dynamic SE elnöke. – Folyamatosan adta tanácsait a látottakhoz. Úgy vélte, a november 11-12-én Érden, illetve 18-19-én Balatonfüreden rendezendő országos bajnokságon jó esélyekkel indulnak a kaposváriak. Ezt követően Luca is vízbe szállt és a kötelező elemek mellett a kűrök, a dobások, ugrások, illetve nehezebb elemek végrehajtását javította. A „döcögősebb” mozdulatsorokat maga is többször bemutatta.

 

A két szinkronúszó edző, Farkasné Kacsó Renáta Vivien és Laski Vivien szerint a KDSE hat csoportjának, mintegy hatvan sportolója rengeteg jó tanácsot, segítséget kapott. Már ez az egyetlen közös edzés is kitűnő alkalom volt arra, hogy fejlődjenek a lányok. Nemcsak a teljesítményük javult, de rendkívüli volt a motivációjuk is, hiszen egy válogatott sportoló foglalkozott velük, gyakran egyenként is. A rokonszenves, érettségire készülő, ám ifjú kora ellenére felkészült Rényi Luca a 6 órás edzés után egy csésze forró csoki mellett kötetlenül elbeszélgetett a lányokkal. A válogatott szólista, csapattag azt mondta, nagyon jól érezte magát Kaposváron. Megígérte a „csajoknak”, hogy nemsokára újra eljön a Kapos Dynamic SE-hez, hogy az egyesület lelkes sportolóit segítse tanácsaival és jelenlétével motiválja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában