Labdarúgó NB II.

2017.12.08. 17:00

Győzelemmel zárná az évet a BFC Siófok

A tabellán egy hellyel és három ponttal előrébb álló Mosonmagyaróvárt fogadja a tizenhatodik BFC Siófok vasárnap, 13 órakor.

Ez lesz az év utolsó bajnoki mérkőzése, melyen pontot, pontokat kell szerezni, de legalábbis nem kaphatnak ki Varga Attila tanítványai. Remélhetőleg az előbbi érzés erősebb lesz a BFC Siófok játékosaiban, mint az utóbbi és nem játszanak egy olyan bajnokit, mint a mezőny legrosszabb formában lévő együttese, a Szeged 2011 ellen...

Az óvári nem lesz könnyű falat a BFC Siófok együttesének, miután a 13 forduló után hét rúgott góllal, 10 ponttal csak tizenhetedik vendégek az utolsó hét fordulóra feltámadtak. Hét meccsből – Laki triplájával tíz gólt szerezve – négyet megnyertek csak az MTK, Gyirmót, Kisvárad triótól kaptak ki Várhidi Péter tanítványai.

A BFC Siófok sincs persze rossz formában és miután ellenfelük tíz idegenbeli bajnokijából eddig csak az egyiket, az újonc ellenit tudta megnyerni, reális elvárás lehet a három pont kiharcolása. Az utolsó tíz fordulóban a somogyiak is a szebbik arcukat mutatták, hiszen Varga Attila irányításával a legutóbbi tíz meccsen 14 pontot szereztek.

A nyerő ember pedig egyértelműen – Disztl edző által néhol mellőzött – Petneházi, akinek a teljesítménye mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A Soroksár ellen két pontrúgása hozta meg a sikert a BFC Siófok együttesének, a Sopron és a Nyíregyháza ellen maga szerezte a három pontot érő találatokat, míg a Barcika otthonában góllal és gólpasszal tette le a névjegyét.

A BFC Siófok legutóbbi négy győzelméből tehát alaposan kivette a részét Petneházi, aki remélhetőleg még egyszer, az idén utoljára hozni tudja legjobbját, ami fontos lenne egy nyugodt(abb) téli szünet szempontjából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában