JÉGKORONG

2017.12.03. 20:31

Könnyed győzelmet aratott a Kaposvári Sportiskola

Gólzáporos győzelmet aratott a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola U14-es jégkorongcsapata.

Kun Z.

U14-es bajnoki mérkőzés:

ESMTK Justitia–Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 4–15 (1–5, 0–5, 3–5)

– Könnyed, gólzáporos győzelmet arattunk a pesterzsébetiek fölött – foglalta össze a történteket egy mondatban Zsigmond Imre, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola vezetőedzője. – A csapat főleg a támadásokkal törődött, kissé elhanyagolta a védekezést, ezért sikerült az ellenfélnek négy gólt is szereznie. Támadásban viszont rendkívül sok gólhelyzetet kidolgoztak, amit kapura lövésekkel és gólokkal fejeztek be.

Kiemelkedő teljesítmény Varga Tamás 4 gólja, valamint Maricsek Sára 3 gólja és 6 gólpassza és Lőczi Barnabás 3 gólja, egy gólpassza. Nagyon örültem a két U12-es játékos jó szereplésének. Herbán Ákos élete első U14-es meccsén két gólt ért el, míg Papp Áron egy gólpasszt jegyzett.

Gólszerzők: Varga Tamás 4 gól + 1 asziszt. Maricsek Sára 3 gól + 6 asziszt. Lőczi Barnabás 3 gól + 1 asziszt. Kápolnás Marcell 2 gól. Herbán Ákos 2 gól. Kohán Péter 1 gól. Csontos Dominik 1 asziszt. Pap Áron 1 asziszt. Havadi Nagy Bálint 1 asziszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában