Merkantil Bank Liga NB II

2018.03.29. 18:23

A Ceglédi VSE csapatától is kikapott a BFC Siófok

A BFC Siófok egymás után másodszor kapott ki, ezúttal a Ceglédi VSE ideiglenes otthonában, Albertirsán. A balatoniak ennek köszönhetően két pontra vannak a kieső helytől...

Keszthelyi Zoltán

Merkantil Bank Liga NB II – 27. forduló

Ceglédi VSE – BFC Siófok 2–0 (1–0)

Albertirsa, Ecsedi László Sportcentrum, 150 néző. Vezette: Takács János (Horváth Róbert, Szilágyi Norbert).

A vereségekben közrejátszik, hogy miként ezt megelőző fordulóban otthon a Csákvár ellen, ezúttal a Ceglédi VSE ideiglenes otthonában, Albertirsán is pocsékul kezdtek a somogyiak. A csákváriak ellen tizenegy perc után kétgólos, ezúttal pedig harminchárom másodperc után egygólos hátrányba kerültek. Pontosabban ennyi idő elég volt, hogy összehozzanak egy büntetőt, mely előtt Asztalos remek indítása után Szilágyi faultolta Damásdit, a tizenegyest Asztalos értékesítette magabiztosan a Balajcza eltiltása miatt szerepet kapó Tajtival szemben.

A leginkább elkeserítő siófoki szempontból, hogy hiába volt még vissza kilencvenkét perc, ziccert nem sikerült kidolgozni, A Ceglédi VSE kapusának, Mursitsnak nem akadt komoly védeni valója. Pedig már a 36. percben cserélt Varga edző... A meccs színvonaláról mindent elmond, hogy Tajtinak, a két kapott gólon kívül, mindössze egy komolyabb védenivalója akadt, az is már 2-0 után...

A meccs embere a Ceglédi VSE játékosa, Damásdi volt, aki kiharcolta a büntetőt, aztán a fordulás után egy kontra végén Szilágyi vele szemben szabálytalankodott – második – sárga lapot érően. A kiállítást követően pedig Nyilas szabadrúgása után, a sorfalról lepattanó labdát passzolta a kapuba, eldöntve ezzel a mérkőzést, melyen szinte végig esett az eső. Ennek megfelelőn romlott folyamatosan az albertirsai gyepszőnyeg állapota is, ami egyre kevésbé volt labdarúgásra alkalmas.

Ceglédi VSE: Mursits – Valkovszki, Nánási, Albert I., Farkas A. – G. Bíró – Damásdi, Hujber (Majoros – 89.p.), Nyilas, Szilágyi P. – Asztalos (Wild – 65.p.). Vezetőedző: Klausz László.

BFC Siófok: Tajti – Szilágyi Z.,Fehér Zs., Lorentz, Hidvégi – Lázár Zs. (Balázs Zs. – 36.p.), Gál M. – Nagy D. (Kiss B. – 84.p.), Petneházi, Lénárt (Bévárdi – 69.p.) – Elek B. Vezetőedző: Varga Attila.

Gólszerzők: Asztalos (2. p. – 11-esből), Damásdi (82.p.)

Kiállítva: Szilágyi Z. (80. p. – második sárga lap után)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában