Kézilabda NB I., férfiak

2018.03.28. 21:48

Egy góllal győzte le a Csurgó az Orosházát

Egygólos győzelmet aratott hazai pályán a Csurgói KK az Orosházi FKSE–Linamar együttese ellen a K&H Férfikézilabda-liga 23. fordulójában.

Sonline/NSO

Csurgói KK–Orosházi FKSE–Linamar 29–28 (16–15)

Csurgó, 600 néző. V: Bíró, Kiss

Csurgói KK: Balogh Á. – Vasics 8 (1), Ferreira 3, Hanusz 5, Cehte 2, Kovacsevics 1, Szeitl 3. Csere: Balogh T. (kapus), Varjú, Hadziomerovic 2, Josic 2, Pavlovic, Gazdag 2, Jerebie, Géczi, Tóth 1. Edző: Bencze József.

Orosházi FKSE–Linamar: Szabó L. – Pásztor M., Ferenczi, Stranigg 3, Németh G. 3, Markoszki, Morva 6. Csere: Herjeczki (kapus), Mihály, Németh L. 6, Balázs, Knezsevics 4, Antal 3, Braz 3, John, Gyene. Edző: Bakó Botond.

Kiállítások: 4 illetve 6 perc.

Hétméteresek: 2/1, illetve –.

Mestermérleg

Bencze József: – Nehéz ellenfél volt az Orosháza – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a hazaiak vezetőedzője. Figyelmeztettem játékosaimat, nem számít, hol áll az ellenfél a táblázaton. A mérkőzés elején jól védekeztünk, de a támadásokat elkapkodtuk. A végjátékban kiválóan játszott csapatom.

Bakó Botond: – Az izgalmas, fordulatos mérkőzésen dicséretesen harcoltunk, végig volt tartása a csapatnak. A második játékrészben sikerült felzárkóznunk, ami nem volt korábban ránk jellemző. Az ilyen teljesítményből tudunk építkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában