NB III. nyugati csoport labdarúgás

2018.03.10. 16:55

Három ponttal kezdte a tavaszt a Rákóczi

Győzelemmel kezdte a Csorna otthonában a tavaszi szezont a Kaposvári Rákóczi FC együttese. A somogyi zöld-fehérek Rajczi Péter büntetőjével gyűjtötték be a három pontot.

Klein Péter

Az NB III. Nyugati csoportjának 18. fordulójában a Csornai SE vendégeként lépett pályára a bajnokságot vezető Kaposvári Rákóczi FC. A vendégeknek ez volt az első idei tétmérkőzésük, mivel a zord időjárás miatt az előző héten elmaradt a Dunaharaszti elleni bajnokijuk. A csornaiak viszont pályára léptek III. ker. TVE ellen Óbudán, ahol nagy zakót kaptak. Talán ennek is köszönhetően indult két nagy hazai helyzettel a találkozó. Előbb Kovács László, majd Litresics Levente lövésénél kellett nagyot mentenie Slakta Balázsnak. A másik kapu előtt pedig Ur László fejese jelezte, hogy a Kaposvár is győzni szeretne. Az első negyed óra végén Füredi Ádám átlövése a találta el a jobb kapufát, míg pár perccel később szabadrúgása jelentett veszélyt a kaposvári kapura. A szünetig több helyzetet alakítottak ki a kisalföldiek, a vezetést mégis a somogyiak szerezték meg. Sóron Tibort buktatta a tizenhatoson belül Baranyai Márk, a büntetőt pedig Rajczi Péter. A hazaiak védője ráadásul piros lapot kapott, így idő előtt mehetett az öltözőbe.

A második játékrészt jól kezdte a Rákóczi, több nagy helyzetet is kialakított, de Dénes Zsolt eszén nem tudtak túljárni a vendégek. Uralta a mérkőzést a kaposvári csapat, több gólhelyzetet is kialakított, de újabb gólt már nem tudott szerezni.

 

Csornai SE–Kaposvári Rákóczi FC 0–1 (0–1)

Csorna, 240 néző. V.: Derdák (Nagy V., Ország).

Csornai SE: Dénes – Litresics, Kelemen (Papp R., 73. p.), Hajba, Baranyai – Serfőző (Simon A., 67. p.), Kovács L. (Pataki, 80. p.), Kerékgyártó, Füredi, Czanik – Horváth M. Vezetőedző: Horváth Dénes.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Nagy J., Lakatos G., Fodor M., Hadaró – Szakály A. (Böjte, 64. p.), Ur, – Sóron (Andorka, 77. p.), Ivancsics, Kollega K. – Rajczi (Sárközi, 74. p.). Vezetőedző: Deákvári Antal. Edző: Waltner Róbert.

Gólszerző: Rajczi (43. p. – 11-esből).

Kiállítva: Baranyai (42. p.).

Sárga lap: Baranyai (39. p.), illetve Böjte (72. p.), Ur (78. p.), Hadaró (88. p.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában