sport

2018.03.01. 14:00

Gepárdokkal küzdöttek a Kasi jégkorongozói

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola U16-os jégkorongcsapata legyőzte a Gepárdok csapatát, az U14-esek viszont kikaptak a Debrecentől.

Kun Zoltán

U16-os bajnoki mérkőzésen:

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola–Gepárd 7–1 (5–1, 1–0, 1–0)

– Meglepetésszerű váratlan győzelmet arattunk a mostanig minket mindig legyőző Gepárdok felett – nyilatkozta Zsigmond Imre, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola vezetőedzője. – Ez azért érdekes mert a továbbiakban a Gepárdok ellen fogunk játszani a csoport döntőben jutásért. Chmelik Levente kiváló kapusteljesítménye, és egy nagyszerű csapat, valamint korrekt bíráskodás kellett a bravúrhoz. Nagyon jó első harmadot produkáltunk és a másik két harmadban is keményen dolgoztunk a jó eredmény eléréséhez.

A hazai gól- és pontszerzők: 1–0 Lampert Dávid-Pázmándi Zsófia, 2–0 Józsa Mihály, 3–1 De Paoli Valerio, 4–1 De Paoli Valerio-Lampert Dávid, 5–1 Zsille Péter-Lampert Máté, 6–1 Szalontai Romeó-De Paoli Valerio, Balogh Péter, 7–1 Lampert Máté.

U14-es bajnoki mérkőzésen

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola–Debrecen 4–6 (0–5, 4–0, 0–1)

– Vereséget szenvedtünk a közvetlen riválisunktól, de a bajnoki táblázat szempontjából ez nem számított – folytatta Zsigmond Imre. – A második helyünk már biztos volt. Nagyon rosszul kezdtük az első harmadot, mintha nem is lettünk volna a jégen. A 0–5-ös eredmény önmagáért beszél. A második harmadot nagyon megnyomtuk 4–0 lett a vége, ez is önmagáért beszél. A harmadik harmadban pedig a játékvezetők egyszerűen nem engedtek közelebb ellenfelünkhöz. Ez elgondolkodtató. Pozitív és reményteljes Herbán Ákos szereplése az U 14-ben. További pozitívum, hogy nem adtuk fel 0–5-nél sem, nagyot küzdöttünk az egyenlítésért, valamint vannak vezérei a csapatnak.

A hazai gól- és pontszerzők: 1–5 Varga Tamás-Lőczi Barnabás, Herbán Ákos, 2–5 Lőczi Barnabás-Magyar András, Varga Tamás, 3–5 Kohán Péter-Markovits Máté, 4–5 Lőczi Barnabás.

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola U8-as csapata egy szekszárdi tornán vett részt, ahol három győzelmet és egy döntetlent értek el. Kun Z.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában