videó

2018.04.15. 13:36

A sár és a magas akadályok sem állították meg a futókat

Új pályával és akadályokkal készültek a szervezők a második Cross Run-ra.

Sonline

A Kaposvári Egyetem terepakadályfutó-versenyén csaknem 500-an álltak rajthoz. Az egyetem a Magyar Honvédség közreműködésével alakította ki a pályát. A versenyzőknek akadályokat kellett átugraniuk, megmászniuk, vagy éppen a sárban kúszva haladhattak a cél felé. A nézők körében a legnagyobb látványosságnak a célegyenes előtti több méter magas szalmabála-akadály bizonyult, bár a futók valószínűleg nem osztották a látogatok lelkesedését a bálahegy láttán.

A győztesek

I. táv (4-11 évesek) – férfi: Sárközi Szabolcs. I. táv (4-11 évesek) – női: Szabó Hanna Bella. II. táv (12-18 évesek) – férfi: Horváth Gábor Viktor. II. táv (12-18 évesek) – női: Punk Adrienn. III. táv – férfi: Horváth Arnold. III. táv – női: Mehring Bogi. Kaposvári egyetem – férfi: Szerb Bence. Kaposvári egyetem – női: Mehring Bogi. MEFOB – férfi: Szerb Bence (Kaposvári Egyetem). MEFOB – női: Mehring Bogi (Kaposvári Egyetem). Csapatverseny: Munkácsy Mihály Gimnázium.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában