Labdarúgó NB II.

2018.07.29. 22:51

Vereséggel kezdte az NB II-t a Rákóczi

Kikapott első másodosztályú meccsén a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi együttes a Gyirmót FC Győrtől kapott ki hazai pályán.

Sonline/gyirmotfc.hu

Kaposvári Rákóczi FC–Gyirmót FC Győr 0–2 (0–1)

Már korán megszerezte a vezetést a vendég együttes, miután Szarka csapott le egy Pogacsics által kipasszolt labdára, s egy csel után Herjeczki elé tálalt, aki az üres kapuba gurított – írta a meccsről a Gyirmót FC Győr honlapja. A második félidőben is született egy Gyirmót gól. Nagy P. beadását Lázár fejelte a felső lécre. A kipattanót Strestik fejelte kapura, s Pogacsics már csak a gólvonal mögül tudta kiütni a labdát.

 

A hazaik több veszélyes támadást is vezettek és csak Rusák bravúrjainak köszönhető, hogy nem szerzett gólt vagy akár gólokat a Rákóczi.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics K. – Szabó A., Vachtler Cs., Nagy J., Belicky G., Andorka P. (Godzsajev a 60. percben), – Hadaró V. (Kollega a 46. percben), Szakály A., Ur L. – Hegedűs D. (Ivancsics a 72. percben), Bíró D. Vezetőedző: Waltner Róbert.

Gyirmót FC Győr: Rusák E. – Varga P., Szilvási P., Széles I., Présinger Á. – Lázár P. – Herjeczki K., Nagy P. Strestik M. (Krebsz a 81. percben), Sandal D. (Heffler a 46. percben) – Szarka Á. (Vólent a 85. percben). Vezetőedző: Szepessy László.

Gólszerzők: Herjecki 3., Strestík 54.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában