mini EB

2019.04.15. 15:31

Nyolcszázezer forint hiányzik Mézgáéknak a mini Európa-bajnoksághoz

Franciaországban immáron huszadik éve rendeznek nem hivatalos mini Európa-bajnokságot, melyen évről évre részt vesz a kaposvári Mézga Fociovi és Focisuli Club, s remélik az idei jubileumi megméretésre is eljutnak.

Molnár G.

– Sok szép sikert értünk el a mini Eb-ken, volt már például aranycipősünk is – mondta Horváth „Mézga” János alapító elnök. – Nagy élmény a gyerekeknek, hogy 12 ország 24 csapat ellen léphetnek pályára. Minden mérkőzésünk előtt felcsendül a magyar Himnusz és ez sokat jelent a focistáinknak.

Az idei erőpróbán is részt szeretnének venni, de egyelőre nincs meg hozzá az anyagi fedezetük. – Minden esztendőben egyre több a kiadás, három éjszakát töltünk szállodában, és az étkezést is biztosítani kell – tette hozzá Horváth János. – Ezt még a szülőkkel karöltve ki tudjuk fizetni, de a buszos utazást, mely 800 ezer forintba kerülne, már nem. Minden felajánlást szívesen veszünk, hiszen a gyerekeknek örök élmény lenne a nem hivatalos kontinensviadal. Ha le kellene mondanunk az utazást, az óriási erkölcsi veszteség lenne számunkra.

Aki segíteni szeretne Mézgáéknak, szerkesztőségünkön keresztül, vagy a [email protected] e-mail címen veheti fel a kapcsolatot velük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában