röplabda-előzetes

2019.10.25. 13:40

Dunaújvárosban lép pályára a Fino

Idegenbeli mérkőzéssel folytatja szereplését a Fino Kaposvár a férfiröplabda NB I.-ben, az argentin Ruben Wolochin csapata a Dunaferr otthonában lép pályára vasárnap 16.30 órakor.

Molnár Gábor

A rekordbajnok a magyar utánpótlás válogatott elleni győzelemmel kezdte a pontvadászatot, majd a csoportrangadón 3–2-es vereséget szenvedett a Pénzügyőr otthonában. A fővárosban rendezett találkozót mérkőzéslabdáról bukták el Nagy Józsefék. A hírek szerint az eredmény nemcsak a röplabdázókat, a vezetőedzőt is mélyen érintette, ezért alaposan megdolgoztatta tanítványait a DEAC elleni első Kaposvár Aránéban rendezett bajnoki találkozó előtt. A kemény munkának meg is lett az eredménye, hiszen a szettet sem engedtek a debrecenieknek.

Ezúttal is kemény feladat vár a Finóra, hiszen a Dunaújvárost nem lehet félvállról venni. Tomanóczy Tibor társulatában például ott van az a Mészáros Dömötör is, aki sok szép sikert ért el a somogyi megyeszékhelyen és külföldön is letette a névjegyét. Ennek ellenére a vendégek a találkozó esélyesei, ráadásul, ha a somogyiak újra ott akarnak lenni a döntő(k)ben, akkor ezeket a meccseket könyörtelenül be kell húzniuk.

A Fino Kaposvár pénteken este a TFSE otthonában lépett pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, az összecsapás lapzártánk után ért véget.

Ezek is érdekelhetik